Wordt U ook vriend(in) van Ruimte voor Kunst? Ja, toch!

Sinds 2013 organiseert de Stichting Ruimte voor Kunst exposities over toegepaste kunst en muziekoptredens in haar Galerie Ruimte voor Kunst in de Dorpsstraat in De Bilt. De stichting doet dat in samenwerking met BonbonMargo. Terugkijkend hebben we vele mooie exposities en geweldige muziekoptredens gehad. Artistiek en muzikaal gaat het dan ook uitstekend met de Galerie. Financieel kunnen we echter wel wat ondersteuning gebruiken.

Het werk dat de stichting doet is op vrijwillige basis. Bestuursleden en medewerkers krijgen geen financiële vergoeding  voor het werk dat ze verrichten. En dat blijft ook zo. De inkomsten die de stichting verwerft  bestaan uit inkomsten uit de verkoop van kunstobjecten, verhuur van de ruimte aan de exposanten en een kleine subsidie voor muziekoptredens. De verkregen inkomsten gaan volledig op aan organisatie en marketing van exposities en optredens, huisvestingslasten en boekhouding. U mag best weten: het is net aan!

De komende jaren willen we de service en de kwaliteit van de exposities en muziekoptredens nog meer verbeteren én we willen ook nieuwe activiteiten ontwikkelen zoals werkateliers en lezingen over toegepaste kunst. Zonder het versterken van onze financiële positie gaat dat niet lukken. We vragen aan u om ons daarbij te helpen.

Voor 25 euro per jaar kunt u vriend of vriendin worden van Ruimte voor Kunst. Als welkomstgeschenk krijgt u van ons een setje ansichtkaarten over toegepaste kunst en een klein doosje zelfgemaakte bonbons. Verder krijgt u jaarlijks een jaaroverzicht van de exposities die zijn geweest, wordt u uitgenodigd voor een nieuwjaarsborrel exclusief voor de vrienden en vriendinnen georganiseerd, heeft u gratis toegang tot de jaarlijkse lezing over toegepaste kunst en krijgt u één keer per jaar een korting van 10% bij de aankoop van een kunstwerk, waarbij de prijs van het kunstwerk maximaal 350 euro bedraagt.

Als u vriend(in) wilt worden van Ruimte voor Kunst, dan kunt u 25 euro (of  meer mag ook natuurlijk ook) overmaken op rekeningnummer NL61 RABO 01021799 t.n.v. Stichting Ruimte voor Kunst, onder vermelding van ‘Vriend/Vriendin van Ruimte voor Kunst 2016’.

Stuur daarnaast even een berichtje met uw contactgegevens.