5 – 23 december 2018

Saskia Yda Heijmans – Illustraties

“Ik ben begonnen met tekenen toen ik een potlood vast kon houden. In 1994 heb ik de Koninklijke Academie voor Beeldende kunsten afgerond in de richting autonoom Tekenen & Schilderen. Daarna heb ik in diverse galeries geëxposeerd, waaronder de Pulchri Studio en Arti et Industriae (tegenwoordig Artibrak) in Den Haag. Veel van mijn werk uit die tijd is in het bezit van particuliere kunstliefhebbers.

Sinds kort richt ik me geheel op illustreren. Ik werk aan een eigen productlijn van kaarten, posters en stationery. Na altijd met acrylverf, inkt, kleurpotlood en druktechnieken gewerkt te hebben is nu de Ipad Pro mijn tekengereedschap. Najaar 2018 verschijnen mijn eerste publicaties in het Flow Book for Paper lovers en de Flow scheurkalender 2019.

Ook geef ik illustratieworkshops voor volwassenen en kinderen. De workshops zijn voor alle niveaus en zijn gericht op het ontdekken van en experimenteren met materialen, het aanboren van je creativiteit en het leren kijken naar de wereld om je heen.

Je kunt meer zien en lezen op:
www.saskiaheijmans.nl