Deze lezing is helaas geannuleerd.

Lezing ‘Magisch realisme en surrealisme’ door drs. Patricia Huisman

Op 2 april wordt van 14.00 tot 16.00 in de Galerie Ruimte voor Kunst, Dorpsstraat 42, De Bilt, door drs. Patricia Huisman een lezing gegeven over ‘Magisch realisme en surrealisme’.

Deze lezing wordt gegeven in het kader van de expositie ‘Slijpsels van glas’ van de glaskunstenaar Yahrun die tot en met 13 mei in de Galerie te bewonderen is.

Patricia Huisman is een bevlogen vertelster die al sinds 1993 werkzaam is als docent en rondleidster. Zij studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Leiden en aan de Università degli Studi di Bologna. In Leiden volgde zij ook de postdoctorale universitaire lerarenopleiding. Direct na haar afstuderen begon zij te werken als reisleidster op culturele reizen, met als specialiteit Italië, maar ook bestemmingen als Jordanië, Syrië, Moskou & St. Petersburg. Daarnaast startte zij als freelancer met het geven van rondleidingen, cursussen en lezingen over kunstgeschiedenis.

Patricia Huisman vertelt u het verhaal achter het magisch realisme en surrealisme

De kosten voor het bijwonen van de lezing bedragen €15, voor Vrienden van Ruimte voor Kunst is de lezing gratis. Wij hopen natuurlijk dat u de lezing wilt bijwonen. U kunt zich dan opgeven bij ons via email info@ruimtevoorkunst.com of via het aanmeldformulier hier.