30 mei – 13 juli 2019: Bea Blauwendraat

Vanaf donderdag 30 mei tot en met zaterdag 13 juli exposeert Bea Blauwendraat in Ruimte voor Kunst met haar fotografie en modecreaties. Bea heeft haar foto-studio in de oude Theresiaschool in Bilthoven.

Ze zegt zelf: “Exposeren in Ruimte voor Kunst geeft mij de gelegenheid de diversitiet van mijn werk naar buiten te brengen in mijn eigen gemeente De Bilt/Bilthoven. De mens zelf inspireert mij. Iedereen heeft iets moois. Daarbij gaat het niet alleen om het uiterlijk, maar vooral om de uitstraling. Mijn lijfspreuk is dan ook:

“Het mooiste kunstwerk ben jezelf’:

Als iets mij raakt, stroomt creativiteit als vanzelf en ontstaat die fotoserie of dat kle­dingstuk en lopen kunst en ambacht naadloos in elkaar over. Wat ik laat zien is een collectie artistieke uitingen die ik tot nu toe heb gedaan. Op het gebied van fotografie zijn dat portretten, fotokunst en vrij werk, daarnaast diverse kledingcreaties en accessoires.Door zichtbaar te maken wat ik allemaal doe, weten mensen waarvoor ze bij mij terecht kunnen. Zowel voor de foto van hun dromen als voor een uniek, voor hen te ontwer­pen kledingstuk.Creativiteit is voor mij een levensver­vulling en daarmee hoop ik dat een ander er elke dag plezier aan kan beleven.

Omdat mijn werk zo uitgebreid is en de ruimte beperkt, zal er steeds iets nieuws te zien zijn. Dus kom regelmatig even binnen lopen. U bent van harte welkom!
Met groot plezier ontvang ik u in de galerie Ruimte voor Kunst of in mijn fotostudio Bea Blauwendraat Artography. ” Voor meer informatie beablauwendraat.com

De feestelijke opening van de expositie zal plaats vinden op donderdag 30 mei (hemelvaartsdag) om 16.30 uur.
Kom in uw ludieke kleding als u zin heeft.