10 september 2016 – Kunstmarkt De Bilt

Verhalend Glas

Bekijk hieronder foto’s en video’s van Verhalend Glas op de Kunstmarkt 2016.

Tijd en locatie: 12:00 – 0:00 uur, Boetzelaerparkt De Bilt

Op de Kunstmarkt presenteert de galerie Ruimte voor Kunst haar project ‘Verhalend Glas’.

Het project Verhalend Glas brengt tijdens deze Kunstmarkt het van Boetzelaerpark in beeld en licht. Dit gebeurt door een opstelling van poëtische foto’s, gemaakt in het park, op glas en door een licht en geluidinstallatie. In deze installatie zal de werking van glas, licht en geluid een boeiend ervaring opleveren op de kijker, maar ook op de directe omgeving.

Zowel zaterdag overdag, alsook zaterdagavond is deze kunstinstallatie in het park te zien en te horen.

Het project ‘Verhalend Glas’ gaat over het verbeelden van de betekenis en de identiteit van fysieke plekken, organisaties en personen in glaskunst. Bij de verbeelding van plekken kan het gaan om de identiteit van fysieke plekken zoals het platteland, de stedelijke omgeving, de openbare ruimte, woningen, kantoren, viaducten etc. Bij de verbeelding van organisaties kan het gaan om de verbeelding van merken, projecten en campagnes. Voor het bekijken van projecten zie de website www.verhalendglas.nl.

De kunstinstallatie is een gezamenlijk project van glaskunstenares Sascha Hacska, glaskunstenaar en stadssocioloog Hans Kars, kunstschilderes en ontwerpster Jozé ten Have, de fotografe Marieke Wijntjes en de lichtkunstenaar Daan Kars.