21 februari 2016, 15.00 uur

Het Vogel Verbrugge Verbond

Het Vogel Verbrugge Verbond (’t VVV) bestaat uit vocaliste Marianne Verbrugge en contrabassist Tjitze Vogel. Samen vormen zij Utrechts meest complete kamerjazzorkest, met een geluid zo breed en beweeglijk dat het publiek er maar net bij past. Intiem. Mingus, Monk, Ellington, kent u die uitdrukking?

’t VVV bestrijkt een groot publiek en repertoire met muziek van Charles Mingus, Boudewijn de Groot, Thelonious Monk, Marianne Verbrugge, Duke Ellington, Jules de Corte, Tjitze Vogel, Billy Strayhorn en improvisaties van het moment op teksten van dichter Lucebert.

Utrechts kleinste breedband in Jazz brengt met plezier en gemak de kleurige veelzijdigheid van hun muziek over het voetlicht in jazzcafe’s, huiskamers, werftheaters, op avant garde festivals en exposities.

Tijd: 15.00 uur
Entree: € 10,-

Klik op de onderstaande afbeelding voor een recensie van hun album ‘Eclipse’:
jazz-op-de-plaat

Bekijk een voorproefje op Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=L7BUpxCYoAg