microwolf

23 november 2014

Microwolf

Microwolf opereert in het grijze gebied tussen geluidskunst en liedjes. Met field recordings, zang, samples en akoestische gitaar deconstrueert hij volksliedjes, maakt hij melodieën temidden van natuurgeluiden en vindt hij de krautrock op straat.

Microwolf is het soloproject van Benjamin van Vliet (1982), in het dagelijks leven actief als marketingmedewerker in de podiumkunsten, schrijver voor Gonzo (circus) en frontman van de folkband Moi, le voisin.

In 2013 verscheen ‘YOU ARE THE EVERYTHING’, een mini-album opgenomen in o.a. een leegstaand zwembad tijdens een roadtrip door België en Frankrijk. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan ‘YOU BETTER GO NOW’, een experimentele, psychedelische popplaat met zes lange stukken die ontstonden over vier jaar tijd.

‘Ik geloof niet dat ik een tweede als Microwolf ken. Een unicum met een groots onconventioneel kleinood om te koesteren en grenzeloos van te genieten.’ – Jan Willem Broek | Subjectivisten

Meer informatie over de kunstenaar is te vinden op Website:  microwolf.bandcamp.com

Datum: 23 november (tijdens het openingsweekend van de expositie Identiteit, inspiratiebron voor glaskunst)
Aanvang: 15:00 uur

Entree is 6 euro, inclusief een kopje thee of koffie en een geweldige bonbon van BonbonMargo.