17-19 mei 2013

Paul Werner: keramiek

Paul Werner (1961) is vanaf 1980 bezig met pottenbakken en is lid van de NVK. De basis is gelegd door de lessen van Attie Eissen. Daarnaast heeft hij verschillende cursussen in Nederland, België en Frankrijk gevolgd. Vanaf 1990 is zijn werk regelmatig te zien op keramiekmarkten en galeries in Nederland, Duitsland en België. Ook hebben verschillende winkels en galeries zijn werk in stock en is hij winnaar van de Keramuze en de Parelboomprijs.

Sinds kort is het atelier van Paul Werner verhuisd naar Groenekan. In dit ruime en landelijk gelegen atelier worden op de dinsdagavond en donderdagochtend de pottenbaklessen verzorgd. Ook worden daar de losse workshops gehouden voor groepen tot 12 personen.

Het werk dat in Ruimte voor Kunst te zien zal zijn is onder te verdelen in drie groepen. Natuurlijk is alles op de draaischijf, met de hand vervaardigd.

De technieken die Paul laat zien zijn: Naked raku, porselein en steengoed gebruikskeramiek.

Nieuwsgierig geworden? Kom naar Ruimte voor kunst.

Openingstijden expositie:
Vrijdag 17 mei van 14.00 tot 19.00 uur
Zaterdag 18 mei van 12.00 tot 18.00 uur
Zondag 19 mei van 12.00 tot 17.00 uur

De officiële opening van de expositie vindt plaats op vrijdag 17 mei van 17.00 tot 19.00 uur.

Meer informatie op de website van de kunstenaar: pwkeramiek.nl